Nordic Walking saludable - Centre de Salut Emili Darder. Dissabte 11 a les 10h.

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, posen en marxa un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades de iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom. Aquest nou programa durarà d’Abril fins al juny d’aquest any.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius de el programa Nordic Walking Saludable és apropar als ciutadans a una activitat sana i incorporar en el seu dia a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

Les inscripcions són completament gratuïtes i es realitzaran a través de l’correu electrònic nordicwalking@palma.es. Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se’ls oferirà fruita fresca a l’acabar la ruta, gràcies a la col·laboració de Mercapalma.

El programa recull dues jornades mensuals a les 10: 00h. En aquest cas tindrà lloc al Polígon de Llevant, al centre de salut Emili Darder.

PROGRAMA ABRIL – JUNY 2021

· 10 d’abril: CS Emili Darder

· 24 d’abril: CS Camp Redó

· 8 de maig: CS Platja de Palma

· 22 de maig: CS Casa de la Mar

· 5 de juny: CS Sant Agustí

· 19 de juny: CS Son Serra

Les jornades es duran a terme amb un estricte protocol de prevenció, seguint les recomanacions de l’OMS i de la Conselleria de Salut. Entre altres mesures, es limitarà el nombre de participants, que sortiran per torns en grups reduïts, es desinfectaran els bastons amb anterioritat i abans de lliurar-los, els participants i els instructors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de mascareta durant tota l’activitat. .

Data

10/05/2021

Dificultat

Fácil

p

Consella

Portar aigua, sabata esportiva i gorra

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

3 km.

Lloc de trobada

Centre de Salut Emili Darder

Carrer Puerto Rico, 18, 07007 Palma

(enllaç Google Maps)

Cost

Actividad gratuita

Durada

1:30 h.

Inscripció obligatoria

Pin It on Pinterest

Share This