Nordic Walking saludable - Activitat gratuïta d'iniciació al Centre de Salut Coll d'en Rebassa (Palma)

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, continuen amb el programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar als ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als centres de salut. El dissabte 9 de novembre a les 10h serà al Centre de Salut del Coll d’en Rebassa. El punt de trobada serà al mateix centre de salut. 

Els participants rebran una samarreta de les jornades, berenar saludable i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Data

23/11/2019

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

10:00 h.
+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Centre de Salut des Coll d’en Rebassa

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat o a:

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This