Nordic Walking saludable - Centre de Salut s'Escorxador. Dissabte 14 de desembre.

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, continuen amb el  programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar als ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

El programa recull dues jornades mensuals. Aquesta tindrà lloc al Centre de salut de s’Escorxador aquests dissabte 14 de desembre a les 10h.

Els participants rebran una samarreta de les jornades, berenar saludable i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Data

14/12/2019

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva.

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

3 km.

Lloc de trobada

Centre de Salut s’Escorxador

Carrer de l’Emperadriu Eugènia, 4, 07010 Palma

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta 

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This