Nordic Walking Palma participa a la fira FitSalut 2018 (22 i 23 de setembre al Parc de la Mar)

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma organitza la FIT-SAUT PALMA 2018, Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport, que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 22 i 23 de setembre de 10.30 a 14.30 h, i de 16.30 a 20.00 h.

La FIT-Salut Palma 2018 és un esdeveniment gratuït, obert a la ciutadania, en què els assistents podran conèixer i practicar les diverses activitats que ofereixen les 100 entitats que col·laboren en l’organització. Aquest gran esdeveniment esportiu integrarà els conceptes d’esport, salut i fitnes dins un ampli programa, variat i totalment gratuït, dirigit a tota la ciutadania, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb l’objectiu de promoure la salut a través de l’activitat física, apropant l’esport i els hàbits saludables a tota la ciutadania per a aconseguir una millor salut i, per tant, qualitat de vida.

Nordic Walking Palma hi participarà amb la seva carpa informativa a on es podrà fer arribar a tots els visitants la multitud de propostes que organitza. Amés, podran conèixer de primera ma la técnica de la marxa nòrdica fàcil i gratuïtament. El noste club et deizarà els bastons.

També animam a tothom a participar a   La Marxa solidària Nordic Walking Fundació Rana, amb la que hi col·labora el Comitè Balear de Marxa Nòrdica i la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

Tindrà lloc a la zona 4 (just devora de la carpa de NWPALMA), dissabte de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km. S’hi pot participar amb bastons o sense. Els participants hi poden fer aportacions voluntàries de 3 € a benefici de Fundació Rana.

 

Data

22 i 23/09/2018

p

Consells

Hi trobareu multitud d’activitats esportives i saludables per a tota la família

}

Horari

De 10.30 a 14.30 h, i de 16.30 a 20.00 h.

Lloc de trobada

Parc de la Mar

(Zona 4)

(enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

Dissabte i diumenge

Pin It on Pinterest

Share This